Presentats els cartells de la Festa Major 2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
26 JUNY 2019

Eloi Botey és l'autor del l’obra guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major de Premià de Mar 2019. El cartell juga amb la iconografia del sol i la lluna, símbols dels bàndols premianenc i pirata respectivament, representats per un tall de meló i una síndria oberta.

L'Eloi Botey és un dissenyador gràfic premianenc. Llicenciat en Belles Arts, des de fa més de 15 anys que treballa com a freelance en diverses empreses i projectes. Amb anterioritat havia estat guanyador de diverses edicions del concurs de cartells de la Festa Major. Botey va ser impulsor i organitzador de la festa, especialment en l’àmbit de la cultura popular. D’altra banda, va ser el primer president de la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit! i creador del festival Rebombori.

Per la seva part, el també premianenc Gerard Gómez ha estat el guanyador del concurs infantil de cartells de Festa Major. El cartell presenta la pirata Dúnia i la premianenca Ester mirat de front, mentre al fons es veuen els símbols de la lluna i el sol. Gerard Gómez té 11 anys d'edat i acaba de cursar 6è de primària a l'escola El Dofí.

Dissabte es presenta la programació i s'activa el web de la Festa

Dissabte vinent, dia 29 de juny es presentaran les novetats de la Festa major d'enguany amb una activitat d'escape room que es farà a partir de les 6 de la tarda a la plaça Nova. D’altra banda, el web de la festa presentarà també tota la informació relacionada amb la Festa Major 2019 a partir de la mateixa nit de dissabte.

Cal recordar que la Festa major 2019 transcorrerà entre els dies 9 i 14 de juliol. El Desembarcament pirata es farà el 10 de juliol a la platja de Llevant i el Desembarcament petit, l'11 de juliol a la platja del Bellamar.

Cartell oficial de la Festa Major 2019

Cartell guanyador del concurs infantil de Festa Major

Gerard Gómez

^