Notes de Premsa
S'aproven les delegacions dels regidors de l'equip de govern
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
27 JUNY 2019

Aquest matí s’ha signat el decret amb les delegacions de l’alcalde i dels regidors que formen l’equip de govern per a aquest mandat 2019-2023.

L’alcalde, Miquel Àngel Méndez, serà el president de l’àrea d’Organització i tindrà les delegacions de l’OAC, Hisenda, Contractació, Arxiu, Informàtica, Recursos Humans, Secretaria i Transparència.

Antoni Subirà serà 1r Tinent d’Alcalde i president de l’àrea de Territori. Tindrà les delegacions d’Urbanisme, Via Pública, Llicències, Brigada, Cementiri, Medi Ambient, Policia i Mobilitat.

Imma Morales serà 2a Tinent d’Alcalde i presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones. Tindrà les delegacions de Serveis Socials, Cooperació, Dona, Habitatge, Igualtat, Comerç, Mercats, Festes i Persones Grans. Alhora, coordinarà les delegacions específiques d’Ocupació, Consum, Ensenyament i Salut Pública.

Rafa Navarro serà 3r Tinent d’Alcalde i president de l’Àrea de Promoció. Tindrà les delegacions d’Ensenyament,  Comunicació, Polítiques Digitals, Turisme , Esports, Participació Ciutadana i Joventut. Alhora, coordinarà les delegacions específiques de Comerç, Mercats i Emprenedoria.

Elisenda Busquets serà la 4a Tinent d’Alcalde i presidenta de l’Àrea d’Activitat. Tindrà les delegacions d’Ocupació, Consum, Salut Pública, Emprenedoria, Cultura i Museus. . Alhora, coordinarà les delegacions específiques d’Esports, Participació Ciutadana, Joventut i Persones Grans.

Cal destacar que l’equip de govern continua les converses amb altres forces polítiques per mirar de fer possible que s’incorporin al govern.

Junta de Govern Local i Junta de Portaveus

Finalment, s’han constituït també la junta de Govern Local,  presidida per l'alcalde, Miquel Àngel Méndez, i  integrada per Antoni Subirà, Imma Morales, Rafa Navarro i Elisenda Busquets, així com els grups municipals i la Junta de portaveus. Aquesta última està presidida per l’alcalde i la formen, com a vocals: 

Antoni Subirà (JxCAT-PDeCAT-JUNTS)
Pep Ripollès (ERC-JxP-AM)
Andreu Mumbrú (CP-CUP-AMUNT)
David Gutiérrez (PSC-CP)
Josep M. Cano (C’s)
Elena Martín (PECP-ECG)

^