Els Patis oberts s'amplien durant les vacances d'estiu
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 JULIOL 2019

A partir de demà dijous, dia 4 de juliol, i fins al 8 de setembre, l'activitat dels Patis oberts, que durant el curs permet a nens i joves fer ús dels patis de les escoles Montserrat, la Lió i Sant Cristòfol per jugar o practicar esports, s'amplia a les tardes dels dijous i divendres. Així, a banda dels caps de setmana i dies festius, els patits d'aquestes tres escoles estaran oberts també els dijous i divendres de 17 a 21 h. L'horari dels caps de setmana es modifica per adequar-lo a les altes temperatures de l'estiu i serà d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. L'excepció serà l'escola de La Lió que els dos primers caps de setmana de juliol no obrirà encara el seu pati amb motiu de les activitats de la Festa Major. Cal recordar també que durant l'estiu l'escola Mar Nova mantindrà oberta la seva pista.

D'altra banda, els nens i joves que s'acostin a les escoles podran disposar de material nou per jugar, com ara cèrcols, cordes o cintes, i de pales de tenis de taula, i pilotes de vòlei, basquet, futbol, etc. per practicar diversos esports.

Activitats dinamitzades

A banda dels jocs i esports que puguin practicar els usuaris dels Patis oberts, al llarg de l'estiu s'han previst activitats d'exterior dinamitzades pels monitors a les tres escoles participants. Aquestes activitats es faran el 27 de juliol a l'escola Montserrat, el 10 d'agost a La Lió i el 7 de setembre a l'escola Sant Cristòfol del carrer de Núria.

^