Acte de benvinguda a persones contractades mitjançant subvenció i als alumnes que fan pràctiques laborals
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 JULIOL 2019

L'alcalde, Miquel Àngel Méndez, ha donat la benvinguda a les persones que estan treballant de manera temporal a l'Ajuntament o hi estan fent pràctiques. En el primer cas, es tracta de 13 persones que es trobaven en situació d'atur i que han estat contractades de manera temporal amb contractes d'una durada d'entre 3 i 10 mesos. Els perfils contractats són auxiliars administratius, peons de brigada d'obres, peons de brigada de medi ambient, dinamitzadors/es de Promoció de la Ciutat, de Cultura i Joventut, del Museu, i  de Promoció Econòmica, i agents cívics.

Aquestes contractacions estan subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019“, programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 i programa de millora de l'ocupabilitat 2019 (2a edició), que preveu la contractació de persones en situació d'atur per millorar la seva ocupabilitat a través del desenvolupament d'una activitat laboral en el sector públic.

Alhora, també s'ha donat la benvinguda als 12 alumnes de batxillerat de l'Institut Premià de Mar que han començat les seves pràctiques laborals a diversos departaments municipals.  Aquests estudiants faran les pràctiques a l'Escola Municipal de Música, a l'Escola Bressol Municipal Els Gafarrons, al servei d'Esports,  a l'emissora municipal Ràdio Premià de Mar, a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, i als departaments d'Informàtica i de Projectes Estratègics de l'Ajuntament.

^