Acte de benvinguda a persones contractades mitjançant subvenció i als alumnes que fan pràctiques laborals
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
08 JULIOL 2019

L'alcalde, Miquel Àngel Méndez, ha donat la benvinguda a les persones que estan treballant de manera temporal a l'Ajuntament o hi estan fent pràctiques. En el primer cas, es tracta de 13 persones que es trobaven en situació d'atur i que han estat contractades de manera temporal amb contractes d´una durada d´entre 3 i 10 mesos. Els perfils contractats són auxiliars administratius, peons de brigada d´obres, peons de brigada de medi ambient, dinamitzadors/es de Promoció de la Ciutat, de Cultura i Joventut, del Museu, i  de Promoció Econòmica, i agents cívics.

Aquestes contractacions estan subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019“, programa complementari de millora de l´ocupabilitat 2019-2020 i programa de millora de l´ocupabilitat 2019 (2a edició), que preveu la contractació de persones en situació d´atur per millorar la seva ocupabilitat a través del desenvolupament d´una activitat laboral en el sector públic.

Alhora, també s´ha donat la benvinguda als 12 alumnes de batxillerat de l´Institut Premià de Mar que han començat les seves pràctiques laborals a diversos departaments municipals.  Aquests estudiants faran les pràctiques a l'Escola Municipal de Música, a l'Escola Bressol Municipal Els Gafarrons, al servei d'Esports,  a l'emissora municipal Ràdio Premià de Mar, a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, i als departaments d'Informàtica i de Projectes Estratègics de l'Ajuntament.

^