Nous cursos per a persones aturades a partir del setembre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JULIOL 2019

Els cursos són d'Auxiliar administratiu, d'Estratègies de màrqueting i de Comptabilitat bàsica

A partir del mes de setembre començaran nous cursos de formació ocupacional adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur. La durada de cada un d'aquests cursos és de 80 hores.

Els cursos previstos són els següents:

Auxiliar Administratiu:
L'objectiu del curs és capacitar l'alumnat per a la realització de tasques de suport administratiu, registre, emmagatzematge d'informació, tractament de textos, atenció telefònica, gestió del correu postal i electrònic, recepció i atenció al públic o client, tractament de textos, fulls de càlcul, o ús del correu electrònic, entre d'altres.

  • El curs es farà del 25 de setembre al 22 d'octubre en horari de matí ( de 9 h a 14 h) a l'aula MEP (carrer Joan XXIII, 2-8, nau 4).
  • La sessió informativa es farà el 13 de setembre a les 11 h, a  l'antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII, 2 Nau 1).
  • Les persones interessades en aquest curs o que vulguin assistir a la sessió informativa poden fer la inscripció mitjançant el següent formulari.  

Estratègies de màrqueting:
El curs pretén capacitar l'alumnat per desenvolupar una visió general sobre què és el màrqueting, com utilitzar-lo en la pràctica i conèixer quines són les claus que fan que el màrqueting funcioni i sigui rendible. Participar en l'obtenció, el procés i l'organització de la informació en la recerca comercial. Col·laborar en l'elaboració de la informació de base per a l'establiment de les polítiques de màrqueting i el control de l'acció publicitària. 

  • El curs es farà del 30 de setembre al 25 d'octubre en horari de matí ( de 9 h a 14 h) a l'aula de formació del Centre Cívic (carrer Esperança 19).
  • La sessió informativa serà el dia 18 de setembre a les 11 h, a  l'antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII, 2 Nau 1).
  • Les persones interessades en aquest curs o que vulguin assistir a la sessió informativa poden fer la inscripció mitjançant el següent formulari.

Comptabilitat bàsica:
L'objectiu del curs és capacitar l'alumnat per identificar les normes bàsiques de comptabilitat i conèixer la tècnica comptable del registre i processament de les transaccions econòmiques d'una empresa. Conèixer el procés comptable bàsic complet que permeti realitzar tot el procés comptable d'introducció d'assentaments, consultes, impressió i processos de tancament de forma informatitzada, entre d'altres.

  • El curs es farà del 5 al 29 de novembre en horari de matí ( de 9 h a 14 h) a l'aula MEP (carrer Joan XXIII, 2-8 nau 4).
  • La sessió informativa serà el dia 23 d'octubre a les 11 h, a  l'antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII, 2 Nau 1).
  • Les persones interessades en aquest curs o que vulguin assistir a la sessió informativa poden fer la inscripció mitjançant el següent formulari.

Més informació a ocupacio@premiademar.cat .

^