Premià de Mar entre els ajuntaments que lliuren a temps els números a la Sindicatura de Comptes
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
14 AGOST 2019

El de Premià de Mar forma part dels ajuntaments catalans que va lliurar els seus números a la Sindicatura de Comptes dins del termini establert.

Segons l'informe fet públic el passat juliol per aquest òrgan fiscalitzador del sector públic a Catalunya, i que correspon al darrer exercici fiscalitzat que és el de 2017, un total de 666 consistoris sobre els 948 que hi ha a Catalunya, entre ells el de Premià de Mar, havien presentat dins del termini els seus respectius comptes generals, la qual cosa significa un 70% dels ajuntaments, un punt percentual superior respecte a l'exercici de 2016.

Entre la informació que es lliura a la Sindicatura s'inclouen dades com la liquidació del pressupost, el romanent de tresoreria i diversa informació complementària.

Segons indica la llei 18/2010 de la Sindicatura de Comptes, l'objectiu principal de l'informe anual sobre el Compte general dels consistoris és comprovar que aquests presenten els seus números d'acord amb la normativa vigent, degudament aprovats tant en la forma com en el termini, i abans del 15 d'octubre de l'any següent al del tancament de l'exercici en qüestió.

^