Nova formació sobre coneixement de la societat catalana
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
06 SETEMBRE 2019

El pròxim dia 7 d'octubre començarà la darrera edició del 2019 del curs de Coneixement de la societat catalana que organitza el Punt d'Acollida Municipal. Es tracta d'una formació estipulada a la Llei d'acollida de persones immigrades i retornades a Catalunya que té per objectiu facilitar la informació necessària per conèixer Premià de Mar i els seus serveis públics, com ara els sistemes educatiu i sanitari, serveis especialitzats, costums i tradicions, participació ciutadana i convivència i estrangeria.

El curs té una durada total de 16 hores i és gratuït i obert a tothom. Es farà els dilluns i dimarts 7,8,14,15,21,22,28 i 29 d'octubre de 18 a 20 h a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.

Les persones interessades s'han de posar en contacte amb el Punt d'Acollida Municipal els dimecres i divendres de 9 a 13 h, trucant als telèfons 93 741 74 04 o 672 658 270 o bé escrivint a l'adreça electrònica serveissocials@premiademar.cat

El curs de Coneixement de la Societat catalana està subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el Fons Social Europeu.

Cartell curs societat catalana

^