4.484 alumnes han comenšat el curs escolar a PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2019

Un total de 4.484 alumnes han comenšat el curs escolar a les escoles p˙bliques i concertades de PremiÓ de Mar. El gruix de l'alumnat que ha iniciat avui el curs 2019-2020 el conformen els estudiants d'infantil, primÓria i secundÓria: 750, 1.605 i 1.103 alumnes respectivament. Segueixen els 374 que estudien formaciˇ professional i els 191 que fan batxillerat. Els 74 de l'escola bressol Els Gafarrons van comenšar dilluns dia 9.

Per la seva part, s'han matriculat 387 estudiants a l'Escola Municipal de M˙sica i l'Escola d'Adults mantÚ obert encara el perÝode de matriculacions.

Mentre ha durat el parŔntesi estiuenc, s'han dut a terme diferents obres i accions de manteniment als centres escolars de la vila. AixÝ, a l'escola Sant Crist˛fol del carrer de N˙ria s'han fet treballs d'adaptaciˇ de baranes en les escales de comunicaciˇ dels tres edificis del centre, s'han substitu´t els tubs d'evacuaciˇ de fums de fibrociment de les dues sales de calderes per uns de nous, i s'ha fet una coberta a´llant a la sala de calderes de l'edifici de primÓria. D'altra banda, a l'escola el DofÝ, s'ha posat PVC als terres de les aules de P3, P4 i P5 i s'han instalĚlat nous sanitaris i piques als lavabos de la planta baixa i del 1r pis. Aquestes obres han anat a cÓrrec del departament d'Educaciˇ de la Generalitat de Catalunya. A banda, des de l'Ajuntament s'ha substitu´t la teulada de fibrociment de l'edifici Santa Tecla, on hi ha l'Escola d'Adults i l'Oficina de CatalÓ, per una de nova adaptada a la normativa vigent. TambÚ s'han fet diverses accions de manteniment de pintura, adequaciˇ d'espais, i algunes reparacions exteriors a diversos centres.

Es mantenen les subvencions de llibres i material escolar

Cal recordar que, per tercer any consecutiu, l'Ajuntament mantÚ les subvencions per llibres, material escolar i elements digitals per als alumnes que estiguin empadronats a PremiÓ de Mar i que estudi´n a les escoles El DofÝ, Sant Crist˛fol, La Liˇ, Mar Nova, Montserrat, El Pilar, La Salle, AssÝs, de PremiÓ de Mar, Santa Anna i MariÓ Manent de PremiÓ de Dalt i als instituts d'ambdues localitats. Amb aquesta subvenciˇ l'Ajuntament busca fomentar la cultura del reciclatge dels llibres de text, i ajudar amb el material escolar als centres que opten per no utilitzar llibres.

^