4.484 alumnes han començat el curs escolar a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2019

Un total de 4.484 alumnes han començat el curs escolar a les escoles públiques i concertades de Premià de Mar. El gruix de l'alumnat que ha iniciat avui el curs 2019-2020 el conformen els estudiants d'infantil, primària i secundària: 750, 1.605 i 1.103 alumnes respectivament. Segueixen els 374 que estudien formació professional i els 191 que fan batxillerat. Els 74 de l'escola bressol Els Gafarrons van començar dilluns dia 9.

Per la seva part, s’han matriculat 387 estudiants a l'Escola Municipal de Música i l’Escola d’Adults manté obert encara el període de matriculacions.

Mentre ha durat el parèntesi estiuenc, s'han dut a terme diferents obres i accions de manteniment als centres escolars de la vila. Així, a l'escola Sant Cristòfol del carrer de Núria s'han fet treballs d'adaptació de baranes en les escales de comunicació dels tres edificis del centre, s'han substituït els tubs d'evacuació de fums de fibrociment de les dues sales de calderes per uns de nous, i s'ha fet una coberta aïllant a la sala de calderes de l'edifici de primària. D'altra banda, a l'escola el Dofí, s'ha posat PVC als terres de les aules de P3, P4 i P5 i s'han instal·lat nous sanitaris i piques als lavabos de la planta baixa i del 1r pis. Aquestes obres han anat a càrrec del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. A banda, des de l'Ajuntament s'ha substituït la teulada de fibrociment de l'edifici Santa Tecla, on hi ha l'Escola d'Adults i l'Oficina de Català, per una de nova adaptada a la normativa vigent. També s'han fet diverses accions de manteniment de pintura, adequació d'espais, i algunes reparacions exteriors a diversos centres.

Es mantenen les subvencions de llibres i material escolar

Cal recordar que, per tercer any consecutiu, l'Ajuntament manté les subvencions per llibres, material escolar i elements digitals per als alumnes que estiguin empadronats a Premià de Mar i que estudiïn a les escoles El Dofí, Sant Cristòfol, La Lió, Mar Nova, Montserrat, El Pilar, La Salle, Assís, de Premià de Mar, Santa Anna i Marià Manent de Premià de Dalt i als instituts d’ambdues localitats. Amb aquesta subvenció l’Ajuntament busca fomentar la cultura del reciclatge dels llibres de text, i ajudar amb el material escolar als centres que opten per no utilitzar llibres.

^