Concedides les subvencions per rehabilitació d'edificis al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 SETEMBRE 2019

L'Ajuntament ha aprovat la concessió de vuit subvencions, per un import total de 106.107 €, per a obres de rehabilitació i millora de l'accessibilitat d'edificis d'ús residencial, habitatges i comerços del barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió en el marc del Projecte d'Intervenció Integral (Pla de Barris) que s'aplica a aquella zona des de l'any 2010.

Aquestes subvencions corresponen a la segona i darrera convocatòria d'aquests ajuts econòmics. Els vuit ajuts han estat concedits a comunitats de propietaris que els han emprat en diverses actuacions de millora com ara impermeabilitzacions, construcció de baixants d'aigua, millores a les façanes, etc.

Cal recordar que l'any 2018 l'Ajuntament va pressupostar 350.000 € per a les dues convocatòries d'aquests ajuts que podien demanar propietaris d'edificis, habitatges o comerços i comunitats de propietaris del barri de Santa Maria–Santa Anna-Tió. Les intervencions havien de fer-se a edificis construïts abans del 1984 i que fossin el domicili habitual dels propietaris o arrendataris.

^