Primeres activitats a la remodelada masia de Can Salamó
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 SETEMBRE 2019

Un cop finalitzats aquest passat estiu els treballs de reforma de can Salamó, la masia es prepara per acollir les primeres activitats dels col·lectius juvenils que, com l'agrupament Amon-Ra, la tindran com a espai de referència.

El pròxim dia 4 d'octubre començaran a la masia de Can Salamó les primeres activitats del projecte Joves en acció. Aquest programa ofereix als joves tallers i formacions de curta durada comptant amb la participació dels joves i fomentant la seva capacitat proactiva. De fet, són els mateixos joves els que escullen quines formacions s'imparteixen, entre les quals tallers de cuina, slime, defensa personal, teatre o tallers de gènere, entre d'altres. Les formacions de Joves en acció estan orientades a joves d'11 a 18 anys, i es fan cada divendres a les 17.30 h.

Els responsables del projecte Joves en acció es desplacen regularment a les escoles i a l'institut de la vila per donar a conèixer el programa entre els joves i per recollir els seus interessos i inquietuds de cara a programar els diferents tallers a realitzar.

D'altra banda, l'agrupament escolta Amon-Ra començarà el curs a l'equipament de Can Salamó. Cal recordar que l'agrupament va presentar la proposta de remodelar la masia per instal·lar-s'hi que va guanyar el pressupost participatiu l'any 2017.

Punt d'Informació Juvenil

La voluntat de l'Ajuntament és convertir la masia en un espai de referència per als joves de Premià de Mar, per aquest motiu, a banda de l'Amon-Ra i de les activitats del projecte Joves en acció, s'ha previst l'habilitació d'un punt d'Informació Juvenil (PIJ) des d'on s'oferirà als joves assessorament i informació sobre els diversos àmbits del seu interès. D'altra banda, també s'ha previst que els educadors de carrer portin les activitats dels grups de joves que gestionen a la masia de Can Salamó.

^