El Servei Local d'Ocupació, una eina per ajudar a buscar feina
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2019

L'Ajuntament té en marxa el Servei Local d'Ocupació com a eina per ajudar a buscar feina i formar laboralment als ciutadans que es troben en situació d'atur.

El Servei Local d'Ocupació és un servei municipal, públic i gratuït, que té com a objectiu informar i assessorar a la ciutadania en matèria de recerca de feina i gestionar aspectes en l'àmbit de l'ocupació. El Servei, que funciona mitjançant un conveni amb la xarxa XALOC de la Diputació de Barcelona, ofereix orientació laboral personalitzada, formació ocupacional i borsa de treball, entre d'altres. També hi forma part el Club de la Feina des d'on s'organitzen sessions formatives encarades a facilitar a les persones usuàries l'accés a possibles llocs de treball.
El Servei Local d'Ocupació deriva a les empreses que ofereixen llocs de treball les candidatures de les persones que s'hi hagin inscrit i que més s'ajustin als perfils sol·licitats les quals poden, d'aquesta manera, participar en els processos de selecció de les empreses.
Per poder accedir al Servei, cal ser major de 16 anys, tenir capacitat per treballar, estar empadronat a Premià de Mar i estar en recerca activa de feina. La inscripció es pot fer a través dels següents canals:

- Presencialment: al Servei Local d'Ocupació, a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de (Joan XXIII 2-8. Nau 1) de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h

- En línia: cal accedir a través de http://www.epremia.net, apartat Tràmits on line: inscripció Servei Local d'Ocupació

El web de Premià Activa, una altra eina que ajuda a buscar feina

A banda del que pot oferir el Servei Local d'Ocupació, cal recordar que l'Ajuntament disposa del web Premià Activa des d'on s'ofereixen continguts sobre formació per a persones aturades, recerca de feina, comerç i emprenedoria.

El web disposa de Butlletí d'informació per subscripció mitjançant el qual, els usuaris poden estar al dia de totes les ofertes laborals i informacions relacionades que arriben a l'Ajuntament.

Per a més informació sobre el Servei Local d'Ocupació podeu escriure a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat

^