Dissabte es fa la quarta ediciˇ de la Ceptrotada
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 NOVEMBRE 2019

Dissabte vinent, dia 16 de novembre, l'entitat Simplement Diables, pertanyent a la coordinadora de colles de cultura popular De B˛lit!, celebrarÓ la quarta ediciˇ de la seva activitat Ceptrotada.

La Ceptrotada, que deu el nou nom a la maša mÚs gran que porta la colla i que dona mÚs foc en els seus espectacles, comenšarÓ a les 18 h amb una plantada de ceptrots i bŔsties de foc, tant dels Simplement diables com de les colles convidades, a la plaša de l'Ajuntament. A les 19 h es farÓ la cercavila entre les places de l'Ajuntament i dels Pa´sos Catalans on es farÓ l'acte de foc de la Ceptrotada. Es demana a qui vulgui participar en aquesta activitat que hi vagi amb roba adequada.

La festa es desplašarÓ desprÚs a la plaša Nova on a les 21.30 h se servirÓ un sopar de fideuada a preus populars. A les 23 h, els In-Flamats, el grup de malabars dels Simplement diables, faran un espectacle de foc al qual seguirÓ la m˙sica de dos discj˛queis.

La Ceptrotada tÚ per objectiu donar a conŔixer entre la poblaciˇ la colla dels Simplement diables i fomentar el contacte entre les colles de diables de la comarca.

Cartell Ceptrotada 2019

^