L'Ajuntament contracta temporalment tres joves
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
13 NOVEMBRE 2019

Aquest matí s'ha fet l'acte de benvinguda a tres joves que han estat contractats per l'Ajuntament. Els contractes, que van començar el 31 d'octubre passat són de pràctiques i tenen una durada de 6 mesos.

Els joves, d'edats compreses entre els 16 i els 29 anys, són un tècnic de Serveis Territorials, un educador infantil i un tècnic mitjà de Recursos Humans, i han estat contractats dins del marc del programa Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquests contractes estan cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020.

Aquest programa permet que els joves puguin millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

A l'acte de benvinguda d'aquest matí hi ha estat presents, a banda dels nous treballadors, tècnics de l'àrea de Promoció Econòmica, representants sindicals, el tinent d'alcalde de l'àrea de Promoció, Rafa Navarro, i l'alcalde Miquel Àngel Méndez.  

^