Commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 NOVEMBRE 2019

Amb motiu de la commemoració del  Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, diumenge dia 24, a les 13 h es farà un acte a la plaça de l'Ajuntament sota el títol de "No és no. Espais lliures de masclisme". L'acte consistirà en la lectura del manifest, una performance a càrrec del grup de teatre amateur Inalbis i una actuació musical a càrrec de la Jazz Band i el grup House of Violins de l'Escola Municipal de Música.

A banda d'aquest acte central, els dies 21 i 28 de novembre i 5 de desembre, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) serà present amb punts d'informació al mercat de marxants dels dijous. També hi haurà un punt d'informació a la plaça de l'Ajuntament durant l'acte del dia 24

El programa d'actes previst a Premià de Mar en relació amb el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones inclou també la representació a Can Salamó de l'obra de teatre fòrum "Aprenent a estimar sense prejudicis", un acte que s'emmarca dins del programa Joves en acció. Serà el divendres 29 de novembre, a les 17.30 h.

D'altra banda, el diumenge 1 de desembre, els Diumenges en família incidiran també en la mateixa temàtica amb l'activitat El poblat de la Igualtat. Serà d'11 a 14 h a la plaça de Mercè Rodoreda.

També cal fer esment que tots els dimarts des del 8 d'octubre passat i fins al pròxim 26 de novembre s'ha estat duent a terme un taller d'autodefensa per a dones amb la participació del Taekwondo Avellaneda.

.

Manifest del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019

Manifest Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019

Manifest Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019

Fitxer: MANIFEST_25N_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 249,98 kB

   Cartell de les activitats del Dia de les Dones

^