Es reprenen les visites guiades al Museu Romà
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
29 NOVEMBRE 2019

Demà passat diumenge, dia 1 de desembre, es reprendran les visites guiades al Museu Romà, un cop finalitzada la primera fase de les obres d'ampliació i museïtzació de l'espai.

Les visites al Museu Romà seran guiades i caldrà fer reserva prèvia. Es faran els diumenges, a les 12 h, però també entre setmana per a escoles i altres col·lectius. Per obtenir-ne més informació i fer les reserves per a les visites, cal enviar un correu electrònic a l'adreça museuroma@premiademar.cat

Els treballs que s'han fet fins ara al jaciment romà de Can Ferrerons han estat l'excavació del seu perímetre, la qual cosa permetrà museïtzar-lo totalment perquè pugui ser visitat pel públic.

Les properes fases de les obres, que han d'estar finalitzades quan l'acabi l'any 2020, serviran per fer l'adequació física de l'espai, i crear les condicions ambientals i els accessos i, finalment, la museïtzació de l'edifici.

Els treballs de la primera fase han posat al descobert gran quantitat de material que ara cal analitzar i classificar i han permès als tècnics confirmar que l'edifici s'utilitzava inicialment com a sala de banquets, festes i banys privats. Posteriorment, es va dedicar a la producció de vi.

Cal recordar que aquesta actuació forma part del Pla de Barris, que subvenciona la Generalitat de Catalunya, i està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

^