Signat el conveni per arranjar el pas entre Premià de Mar i Vilassar de Mar paral·lel a l'NII
Es tracta d'una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2019-2020 de Premia de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 NOVEMBRE 2019

Ahir es va signar a l'Ajuntament de Premià de Mar el conveni amb l'Ajuntament de Vilassar de Mar que ha de permetre arranjar el pas existent entre ambdues poblacions a tocar del costat de muntanya de la carretera Nacional II, i que en l'actualitat es troba en males condicions.

A partir d'aquest conveni, signat entre els alcaldes de Premià de Mar i Vilassar de Mar, Miquel Àngel Méndez i Damià del Clot respectivament, l'Ajuntament premianenc es compromet a redactar la documentació tècnica, sufragar i fer el seguiment l'obra. Per la seva part, l'Ajuntament de Vilassar de Mar es compromet a posar a disposició de Premià de Mar la part de terreny de domini públic del seu municipi, per tal de que es puguin portar a terme els treballs. Ambdós municipis s'encarregaran de la neteja i manteniment de la part del camí que correspongui als seus respectius termes municipals.

Cal recordar que la proposta de millorar aquest camí va ser una de les 12 propostes guanyadores al pressupost participatiu 2019-2020 de Premià de Mar, i és una de les quatre que es podran dur a terme a partir de la modificació pressupostària aprovada en el ple del passat mes de maig.    

El pas contemplat en el conveni està situat a l'alçada del Km 639 de l'NII, és molt utilitzat pels premianencs per anar al Mercat de la Flor i, en especial, al mercat agroalimentari que s'hi fa els diumenges. Té una llargada de 160 m, dels quals 42 corresponen a Premià de Mar i 118 a Vilassar de Mar.

^