Finalitzen els treballs de reparació a l'edifici de l'Escola Municipal de Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
04 DESEMBRE 2019

La setmana passada van finalitzar les tasques de reparació d'humitats i de pintura exterior que s'estaven realitzant a l'edifici de Can Maristany, la seu de l'Escola Municipal de Música.

En concret, els treballs han consistit en la reparació i pintat de les portes i finestres de l'escola. També s'ha treballat en la balconera de la secretaria del centre i en la part exterior del balcó de l'edifici. D'altra banda, s'han reparat les peces de ceràmica de la part exterior de l'escola i les reixes que donen al carrer, que també s'han pintat.

Aquests treballs d'adequació exterior de l'edifici de Can Maristany coincideixen amb un moment de consolidació de noves propostes de formació al centre que busquen fer més accessible a la ciutadania l'ensenyament de la música i els instruments. Aquest seria el cas dels cursos de curta durada, o dels projectes Mar de Cordes i Mar de Vents que l'Escola Municipal de Música està duent a terme a les escoles Montserrat i Sant Cristòfol, i que han estat admesos al programa d'innovació pedagògica araArt de la Generalitat de Catalunya.

Els treballs a l'edifici de l'Escola de Música no han suposat en cap cas un destorb al funcionament habitual del centre.

^