L'Ajuntament contractarà divuit persones en situació d'atur
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 DESEMBRE 2019

L'Ajuntament contractarà pròximament divuit persones que es troben en situació d'atur gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). La subvenció atorgada a l'Ajuntament prové del programa Treball i Formació, cofinançant pel Fons Social Europeu, que incentiva les actuacions d'experiència laboral i formatives de les persones que hi participen. L'objectiu és millorar l'ocupabilitat d'aquestes persones, amb edats compreses entre els 45 i els 55 anys, especialment dones.

En concret, els perfils de les persones contractades seran de peó de brigada d'obres, peó de brigada de jardineria, agents cívics, conserges, auxiliars de serveis, auxiliar de comerç i un coordinador del programa. Els contractes aniran des de 6 a 12 mesos i s'iniciaran el pròxim 30 de desembre.

D'altra banda, l'Ajuntament ha sol·licitat una altra subvenció al SOC, en aquest cas dins del programa Treball als Barris que, en cas de concedir-se, permetria la contractació d'altres quatre persones que es troben en situació d'atur. L'oficina del SOC de Premià de Mar derivarà a l'Ajuntament els candidats que compleixen els requisits del programa per participar en els processos de selecció.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a l'adreça ocupacio@premiademar.cat.

^