El 30 de desembre es comenša a construir el nou m˛dul al pati de l'escola La Liˇ
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 DESEMBRE 2019

El pr˛xim 30 de desembre estÓ previst l'inici dels treballs de construcciˇ del nou m˛dul que ha de substituir el prefabricat que hi ha hagut fins ara al pati de l'escola La Liˇ.

La nova construcciˇ ha estat dissenyada comptant amb la participaciˇ de la comunitat educativa de l'escola, incloent-hi els alumnes, que podran fer un seguiment de les obres com a centre d'interŔs en els seus estudis.

El nou m˛dul, de les mateixes dimensions que l'anterior, tÚ una estructura prefabricada, per˛ l'interior es construirÓ manualment seguint el disseny acordat.

EstÓ previst que les obres del nou equipament durin quatre mesos, per la qual cosa coincidiran amb bona part de la resta del curs escolar. Mentre durin els treballs, l'espai estarÓ assegurat amb tanques.

D'altra banda, dilluns vinent, 23 de desembre, un cop desmuntat, la Generalitat s'emportarÓ l'antic m˛dul prefabricat que s'ha fet servir fins ara, i que aquest curs ja estava buit.  

Cal recordar que, mitjanšant un acord amb la Generalitat, serÓ l'Ajuntament qui pagui els treballs de construcciˇ del nou m˛dul. A canvi, la Generalitat s'ha compromŔs a retornar aquest import en inversions a altres centres de la vila, en un perÝode de 3 anys. Aquest primer any, ja s'han fet inversions en aquest sentit. En concret ha estat a les escoles Sant Crist˛fol del carrer de N˙ria, i el DofÝ. 

^