El 30 de desembre es comença a construir el nou mòdul al pati de l'escola La Lió
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
18 DESEMBRE 2019

El pròxim 30 de desembre està previst l´inici dels treballs de construcció del nou mòdul que ha de substituir el prefabricat que hi ha hagut fins ara al pati de l'escola La Lió.

La nova construcció ha estat dissenyada comptant amb la participació de la comunitat educativa de l'escola, incloent-hi els alumnes, que podran fer un seguiment de les obres com a centre d'interès en els seus estudis.

El nou mòdul, de les mateixes dimensions que l'anterior, té una estructura prefabricada, però l'interior es construirà manualment seguint el disseny acordat.

Està previst que les obres del nou equipament durin quatre mesos, per la qual cosa coincidiran amb bona part de la resta del curs escolar. Mentre durin els treballs, l'espai estarà assegurat amb tanques.

D'altra banda, dilluns vinent, 23 de desembre, un cop desmuntat, la Generalitat s'emportarà l'antic mòdul prefabricat que s'ha fet servir fins ara, i que aquest curs ja estava buit.  

Cal recordar que, mitjançant un acord amb la Generalitat, serà l'Ajuntament qui pagui els treballs de construcció del nou mòdul. A canvi, la Generalitat s'ha compromès a retornar aquest import en inversions a altres centres de la vila, en un període de 3 anys. Aquest primer any, ja s´han fet inversions en aquest sentit. En concret ha estat a les escoles Sant Cristòfol del carrer de Núria, i el Dofí. 

^