Notes de Premsa
Valoració positiva de les activitats nadalenques
Més de 3.000 persones van passar pel festival Nadàlia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 GENER 2020

Les diverses àrees municipals han fet una lectura positiva de les activitats nadalenques que s'han dut a terme a la vila les darreres setmanes.

Entre les més destacades hi ha el festival Nadàlia, que es va fer del 3 al 5 de gener al Pavelló Municipal d'Esports amb jocs, tallers i activitats per a infants d'entre 6 i 12 anys i que va aplegar més de 3.000 visitants. Les famílies assistents van valorar el fet de comptar amb aquesta activitat en dies de vacances escolars, en els quals les baixes temperatures, sobretot al vespre, no aconsellen jugar a l'exterior.

Una altra activitat que va despertar expectació va ser la Cavalcada de Reis. Per segon any consecutiu, el 5 de gener ses majestats van arribar a la vila en vaixell, desembarcant al port. Prop de 300 persones voluntàries van participar de la rua acompanyant els Reis en un recorregut que sortia del carrer de la Mercè i acabava a la plaça dels Països Catalans on es representava el tradicional pessebre vivent.

Durant el mes de desembre, el Trenet de Nadal va fer 12 viatges diaris de mitjana passejant més d'11.000 persones pels carrers més comercials de la vila, entre els quals alumnes de les escoles premianenques que van pujar al trenet els primers dies del servei. Mentre va durar el festival Nadàlia, el Trenet va modificar el seu recorregut per fer de llançadora, acostant i recollint viatgers al Pavelló Municipal d'Esports. També en matèria comercial, cal fer esment als vals amb descomptes pels comerços que, com acció de dinamització comercial, es van repartir per les llars

D'altra banda, el Parc de Nadal ubicat a la plaça dels Països Catalans va rebre 3.300 visites i un centenar d'infants van passar per la Ludoteca de Nadal que obria en horari comercial a l'escola Sant Cristòfol de la Gran Via de Lluís Companys. Cal recordar també els tallers i activitats familiars (tallers d'estampació de fanalets, de decoració de galetes nadalenques, conte-taller, visita màgica al Museu de l'Estampació o el taller d'estampació amb la tècnica de batik) que es van fer a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, al Museu de l'Estampació i al Centre Cívic, i que van aplegar prop de 350 persones en total.

Cal mencionar també el Casal Municipal de Nadal, que es va fer del 23 de desembre al 3 de gener a l'escola Sant Cristòfol del carrer de Núria en el qual van participar una quarantena de nens i nenes.

^