Actes commemoratius del desŔ aniversari de la mort de l'escriptor premianenc MartÝ Rossellˇ
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 GENER 2020

El pr˛xim 31 de gener es compliran deu anys de la mort de l'escriptor i bibliotecari premianenc MartÝ Rossellˇ. Per aquest motiu s'han organitzat un seguit d'actes que serviran per reivindicar la seva obra i recordar l'autor, mort prematurament a PremiÓ de Mar als 56 anys.

El mateix divendres, dia 31, a les 21 h, l’Espai l'Amistat acollirÓ l'espectacle poŔtic-musical Les hores caminen calmes. MartÝ Rossellˇ en la mem˛ria, que anirÓ cÓrrec de Marta Lloveras i DomŔnec Carrillo, i que comptarÓ amb la participaciˇ de Maria Ant˛nia Grau, Pep Bras, Albert Calls, Jaume Cases, Montse Assens, └ngel PagŔs i Rafael Vallbona. L'acte, que serÓ gratu´t, compta amb la colĚlaboraciˇ de Quaderns de la Font del Cargol.

A banda d'aquest espectacle, fins al mes de juliol, els actes commemoratius es desplacen a la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras, que porta el nom de l'autor desaparegut. AixÝ, del 31 de gener i fins al 30 d'abril, la biblioteca presentarÓ una exposiciˇ bibliogrÓfica amb el tÝtol MartÝ Rossellˇ. Poeta, narrador, bibliotecari i activista cultural.

El 5 de febrer, a les 19 h, tambÚ a la biblioteca, el professor de la Universitat de Barcelona Anton Maria Espadaler, oferirÓ la conferŔncia MartÝ Rossellˇ. De PremiÓ al mˇn, la literatura i la vida, un acte que comptarÓ amb la participaciˇ de l'escriptor premianenc Pep Bras.

Finalment, els dies 11 de marš, 15 d'abril, 20 de maig, 17 de juny i 15 de juliol la biblioteca acollirÓ el club de lectura (Re)descobrint en MartÝ Rossellˇ, a cÓrrec d'Albert Calls i amb la colĚlaboraciˇ de SÝlvia Tarragˇ. En aquest club de lectura es farÓ un repÓs a l'obra de MartÝ Rossellˇ a travÚs de la lectura de textos i poemes seleccionats, amb els quals es farÓ un recital en acabar el club.

Commemoraciˇ 10 anys mort MartÝ Rossellˇ

^