Actes commemoratius del desè aniversari de la mort de l'escriptor premianenc Martí Rosselló
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 GENER 2020

El pròxim 31 de gener es compliran deu anys de la mort de l'escriptor i bibliotecari premianenc Martí Rosselló. Per aquest motiu s'han organitzat un seguit d'actes que serviran per reivindicar la seva obra i recordar l'autor, mort prematurament a Premià de Mar als 56 anys.

El mateix divendres, dia 31, a les 21 h, l’Espai l'Amistat acollirà l'espectacle poètic-musical Les hores caminen calmes. Martí Rosselló en la memòria, que anirà càrrec de Marta Lloveras i Domènec Carrillo, i que comptarà amb la participació de Maria Antònia Grau, Pep Bras, Albert Calls, Jaume Cases, Montse Assens, Àngel Pagès i Rafael Vallbona. L'acte, que serà gratuït, compta amb la col·laboració de Quaderns de la Font del Cargol.

A banda d'aquest espectacle, fins al mes de juliol, els actes commemoratius es desplacen a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, que porta el nom de l'autor desaparegut. Així, del 31 de gener i fins al 30 d'abril, la biblioteca presentarà una exposició bibliogràfica amb el títol Martí Rosselló. Poeta, narrador, bibliotecari i activista cultural.

El 5 de febrer, a les 19 h, també a la biblioteca, el professor de la Universitat de Barcelona Anton Maria Espadaler, oferirà la conferència Martí Rosselló. De Premià al món, la literatura i la vida, un acte que comptarà amb la participació de l'escriptor premianenc Pep Bras.

Finalment, els dies 11 de març, 15 d'abril, 20 de maig, 17 de juny i 15 de juliol la biblioteca acollirà el club de lectura (Re)descobrint en Martí Rosselló, a càrrec d'Albert Calls i amb la col·laboració de Sílvia Tarragó. En aquest club de lectura es farà un repàs a l'obra de Martí Rosselló a través de la lectura de textos i poemes seleccionats, amb els quals es farà un recital en acabar el club.

Commemoració 10 anys mort Martí Rosselló

^