Nous cursos de formació ocupacional per a persones aturades
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 GENER 2020

El pròxim mes de març començaran nous cursos de formació ocupacional adreçats a persones en situació d'atur.

Els cursos previstos són els següents:

  • Cambrer de sala, del 03/03 al 27/03 en horari de matí (de 9 a 14 h) a l'aula MEP (carrer Joan XXIII, 2-8 nau 4). L'objectiu del curs és capacitar als alumnes amb els coneixements tècnics per treballar en restaurants, bars i cafeteries, tot desenvolupant tot un seguit de competències que  promocionin la inserció laboral. La sessió informativa serà el dia 21 de febrer.
  • Atenció i comunicació efectiva amb el client, del 14/04 al 12/05 en horari de matí (de 9 a 14 h) a l'aula MEP (carrer Joan XXIII, 2-8 nau 4). L'objectiu del curs és capacitar als alumnes amb els coneixements necessaris per desenvolupar una correcta atenció al client donant especial importància a treballar les soft skills: actituds, auto-determinació, capacitats de comunicació, de treball en equip, de pensament crític, resolució de conflictes i molts altres aspectes importants, que promocionin la inserció laboral. La sessió informativa serà el dia 30 de març.
  • Manteniment d'instal·lacions elèctriques, del 04/05 al 25/05 en horari de matí (de 9 a 14 h) a la Sala d'Actes (carrer Joan XXIII, 2-8 nau 1). L'objectiu del curs és capacitar als alumnes en la utilització i manteniment de les instal·lacions pel que fa a l'adequat funcionament, solució d'avaries i posada a punt. La sessió informativa serà el dia 20 d'abril.
  • Auxiliar administratiu, del 02/06 al 30/06 en horari de matí (de 9 a 14 h) a l'aula MEP (carrer Joan XXIII, 2-8 nau 4). L'objectiu del curs és capacitar als alumnes per realitzar les tasques de suport administratiu, de registre, emmagatzematge d'informació, tractament de textos, atenció telefònica, gestió del correu postal i electrònic, recepció i atenció al públic o client, tractament de textos, fulls de càlcul, ús del correu electrònic... La sessió informativa serà el dia 19 de maig.

Tots els cursos tenen una durada de 80 hores. Totes les sessions informatives es realitzaran a les 11 h, a  l'antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII, 2 Nau 1).
Les persones interessades en aquests cursos o que vulguin assistir a les sessions informatives, poden fer la inscripció mitjançant els formularis següents:

http:premiademar.cat/curs-comunicacio-efectiva

http:premiademar.cat/curs-manteniment-electric

http:premiademar.cat/curs-cambrer-sala

http:premiademar.cat/curs-aux-administratiu

Per obtenir més informació podeu escriure a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat

^