L'Ajuntament contracta 22 persones en situació d'atur
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
27 GENER 2020

L'Ajuntament ha contractat temporalment 22 persones que es trobaven en situació d'atur a partir de diversos programes subvencionats.

18 d'aquestes persones provenen del programa de Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya i estan duent a terme diverses tasques de suport a les brigades d'obres i de jardineria, consergeria, serveis auxiliars, agents cívics i auxiliars de comerç. Aquest programa està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb cofinançament del Fons Social Europeu.

D'altra banda s'ha contractat un educador social per fer tasques de suport a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras. Aquesta contractació s'ha fet en el marc del programa Treball als Barris que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya des del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Les altres tres contractacions s'han fet dins del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un dinamitzador de plans d'ocupació, un auxiliar de serveis i un conserge.

La setmana passada es va fer un acte de benvinguda a aquests 22 nous treballadors a càrrec de l'alcalde Miquel Àngel Méndez i la regidora d'Ocupació, Elisenda Busquets.

D'altra banda, a principis de febrer s'incorporaran a l´Ajuntament tres persones més: un tècnic de turisme, un tècnic d'igualtat i un tècnic d'habitatge, provinents del programa Treball als Barris.

^