L'Ajuntament contracta 22 persones en situaciˇ d'atur
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 GENER 2020

L'Ajuntament ha contractat temporalment 22 persones que es trobaven en situaciˇ d'atur a partir de diversos programes subvencionats.

18 d'aquestes persones provenen del programa de Treball i Formaciˇ del Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya i estan duent a terme diverses tasques de suport a les brigades d'obres i de jardineria, consergeria, serveis auxiliars, agents cÝvics i auxiliars de comerš. Aquest programa estÓ subvencionat pel Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya amb cofinanšament del Fons Social Europeu.

D'altra banda s'ha contractat un educador social per fer tasques de suport a la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras. Aquesta contractaciˇ s'ha fet en el marc del programa Treball als Barris que estÓ subvencionat pel Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya des del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Les altres tres contractacions s'han fet dins del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 de la Diputaciˇ de Barcelona. Es tracta d'un dinamitzador de plans d'ocupaciˇ, un auxiliar de serveis i un conserge.

La setmana passada es va fer un acte de benvinguda a aquests 22 nous treballadors a cÓrrec de l'alcalde Miquel └ngel MÚndez i la regidora d'Ocupaciˇ, Elisenda Busquets.

D'altra banda, a principis de febrer s'incorporaran a l'Ajuntament tres persones mÚs: un tŔcnic de turisme, un tŔcnic d'igualtat i un tŔcnic d'habitatge, provinents del programa Treball als Barris.

^