Publicat el calendari fiscal 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 GENER 2020

Ja s'ha fet públic el calendari fiscal de Premià de Mar pel que fa al present exercici de 2020, que elabora la Diputació de Barcelona.

Entre els impostos més destacats, l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), manté les quatre fraccions de pagament en cas que els rebuts estiguin domiciliats. La data de finalització de cada fracció serà els dies 4 de maig, 1 de juliol, 1 d'octubre i 1 de desembre. En cas de no estar domiciliats només hi ha dues fraccions de pagament que finalitzen els dies 6 de juliol i 5 de novembre. Les mateixes dates s'apliquen al cobrament de l'IBI de rústics construïts, mentre que període de pagament de l'IBI de rústics serà del 4 de maig al 6 de juliol.

Cal recordar que existeixen subvencions per pagar l'IBI a persones en situacions socioeconòmiques desfavorides. Més informació al Punt d'Informació d'Habitatge de Premià de Mar. Telèfon: 93.741.74.04. Correu-e: habitatge@premiademar.cat

Pel que fa a altres impostos, el de vehicles de tracció mecànica es podrà pagar des del 23 de març fins al 25 de maig, mentre que les dates pel d'activitats econòmiques van del 18 de setembre al 18 de novembre.

El calendari de pagament de les diverses taxes s'enceta amb la d'ocupació de la via pública de quioscos que va del 26 de març al 26 de maig. Les taxes del cementiri municipal, d'entrada de vehicles a guals, d'ocupació de terrasses i d'ocupació de la via pública de parades-barraques no domiciliats, s'han de pagar entre el 22 de maig i el 24 de juliol. En el mateix període es paguen les primeres fraccions de la taxa de residus domèstics i del preu públic de residus de comerç, mentre que les segons fraccions s'han de liquidar entre el 4 de setembre i el 5 de novembre. Finalment, la data límit per pagar la primera fracció de la taxa d'ocupació via pública de parades-barraques domiciliats serà el 2 de juny, el 3 d'agost per a la segona fracció, l'1 d'octubre per a la tercera i l'1 de desembre per a la quarta.

^