Concurs del cartell del Dia internacional de les dones 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 FEBRER 2020

L'Ajuntament de Premià de Mar convoca un concurs per triar el cartell de la pròxima edició del Dia Internacional de la Dona que es commemora el dia 8 de març. 

En el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys. Cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres. Les obres presentades han de ser originals i inèdites i els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia.

El cartell ha d'incorporar el logotip de l'ajuntament i s'ha de tenir present que l'eix temàtic és el Dia Internacional de les Dones.

El jurat tindrà en compte l'originalitat, la creativitat, la seva capacitat comunicativa, l'adequació a la temàtica del Dia Internacional de les Dones, així com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

Un únic premi

S'atorgarà un únic premi de 450 € per al cartell guanyador. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú. El nom del guanyador/a figurarà en el programa del Dia Internacional de les Dones. El cartell guanyador i tots els que hagin entrat a concurs, podran ser exposats.

Els originals s'hauran de lliurar al Centre Cívic del carrer de l'Esperança 19, en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h i de 17 a 21 h. La data final per a la presentació de propostes serà el 10 de febrer a les 14 h.

La proposta d'aquest concurs es va tractar en la la darrera reunió de la Taula de Gènere i forma part del conjunt d'accions en matèria d'igualtat de gènere que es volen portar a terme durant aquest 2020.  

Bases del concurs

^