Debat obert sobre la Festa Major
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 FEBRER 2020

El pròxim dimecres, dia 12 de febrer a les 19 h, tindrà lloc al Centre Cívic una trobada de reflexió oberta a la ciutadania al voltant de la Festa Major de Premià de Mar.

La intenció de la sessió és que la ciutadania i les entitats socials i culturals puguin debatre de forma oberta sobre la Festa. Alhora, es tractarà sobre la preservació dels orígens i el fil conductor de l'esdeveniment, tant des del punt de vista organitzatiu com en l'escènic, tenint en compte la necessitat d'eliminar qualsevol imatge o situació que pugui ser susceptible d'incentivar actituds xenòfobes, violentes i/o masclistes. En aquest sentit, es vol integrar en el debat la necessitat de continuar implementant mesures per garantir un espai festiu segur, lliure de discriminacions i agressions.

Aquesta sessió és fruït de l'aprovació d'una moció al Ple municipal del mes de novembre que, a banda dels punts anteriors, demanava que a partir del procés de debat es pogués comptar amb conclusions concretes a incorporar en l'organització de la Festa del present 2020.

La moció, presentada inicialment pel grup municipal de CP-AMUNT, es va aprovar amb 18 vots a favor, 5 del grup municipal JxCAT-PDeCAT, 5 del grup municipal ERC-JxP-AM, 3 del grup municipal CP-AMUNT, 3 del grup municipal PSC-UxP-CP i 2 del grup municipal PECP, i 3 abstencions del grup municipal C'S.

La festa d'enguany se celebrarà del 7 al 12 de juliol. El Desembarcament es farà el 8 de juliol.

Cartell Debat obert Festa Major

^