L'Escola Municipal de Música de Premià de Mar presenta una nova ordenació acadèmica
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 FEBRER 2020

L'equip directiu de l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar va presentar ahir als pares i mares del centre el projecte de nova ordenació acadèmica, de cara a posar-lo en marxa a partir del curs 2020-2021. Aquesta ordenació és fruit d'una feina interna de prop de dos anys, amb l'objectiu d'aconseguir un enfocament més pràctic i acord amb els nous temps de l'aprenentatge de la música i generar packs formatius més assequibles per a les famílies.

Així, amb la nova ordenació acadèmica es reduirà el temps de formació en llenguatge musical, donant més pes a la pràctica de l'instrument (per aprendre el llenguatge musical tot assajant) i a la creació de grups de música, des de grups de cambra fins a combo o bandes, en una clara aposta per la generació de sinergies i sentiment de pertinença a la comunitat musical i educativa del centre. Els packs formatius es podran complementar amb diverses matèries optatives, que aniran des del mateix llenguatge musical a la producció o l'ús de les noves tecnologies.

La nova ordenació acadèmica també respon a la voluntat de l'Ajuntament de Premià de Mar, compartida amb el claustre de professors i professores del centre, de tenir una escola més oberta a la ciutat, amb possibilitats de generar cursos de curta durada, formació a les escoles (com els projectes Mar de Cordes o Mar de Vents que ja es fan a les escoles públiques Montserrat i Sant Cristòfol) i fins i tot buscar encaixos amb la societat per donar accés a la música a col·lectius com la gent gran. En aquest sentit, ja s'està treballant des de Serveis Econòmics per estudiar una nova tarifació que acompanyi la nova ordenació acadèmica i que tingui en compte criteris socials, d'igual forma que ja passa amb l'Escola Bressol Municipal.

Nova ordenació acadèmica de l'Escola Municipal de Música

Nova ordenació acadèmica de l'Escola Municipal de Música

Fitxer: NOVA_ORDENACIO_ACADEMICA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 21
Mida: 1,43 MB

^