Es convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 FEBRER 2020

Els originals es poden presentar fins al 15 d'abril i els cartells infantils fins al 20 de maig

L'Ajuntament de Premià de Mar convoca el concurs dels cartells per anunciar la Festa Major 2020.

En el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys i cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres que han de ser originals i inèdites i que es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia.

El cartell ha d'incorporar el logotip del Municipi, el logotip oficial de l'Ajuntament que fa referència a la festa Major de pirates i premianencs (sol i lluna), la llegenda "Festa Major de Premià de Mar 2020", i les dates 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol.

El guanyador/a del concurs podrà presentar una proposta de les samarretes de pirata i premianenc la qual se sotmetrà a l'adaptació tècnica d'un professional.

És important recordar que l'eix temàtic de la Festa Major són pirates i premianencs. Els pirates són barbarescos i, per tant, es descartaran tots els cartells que facin al·lusió a elements de pirates caribenys

S'atorgarà un únic premi de 500 €, bruts, per al cartell guanyador. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú.

Els originals s'hauran de lliurar al Centre Cívic. La data final per a la presentació de propostes serà el dia 15 d'abril de 2020, a les 21 h.

Concurs infantil

De la mateixa manera, l'Ajuntament convoca també el concurs del cartell infantil per anunciar la Festa Major, obert a tots els nens i nenes de Premià de Mar d'entre 8 i 12 anys. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, a color i elaborades amb qualsevol tècnica manual.

Com en el cas anterior, el cartell ha d'incorporar la llegenda "Festa Major de Premià de Mar 2020", i les dates 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol i es descartaran tots els cartells que facin al·lusió a elements de pirates caribenys.

Els originals s'hauran de lliurar al Centre Cívic i la data final per a la presentació de propostes serà el dia 20 de maig, a les 21 h.

El premi serà una samarreta de Festa Major, un barret o turbant, un got i un conte.

Els cartells guanyadors es donaran a conèixer en l'acte de presentació de la Festa Major 2020.

Recordem que la Festa Major tindrà lloc els dies 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol. El desembarcament es farà el dimecres 8 de juliol.

Bases cartell de la Festa Major 2020

Bases cartell infantil de la Festa Major 2020

^