Es convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 FEBRER 2020

Els originals es poden presentar fins al 15 d'abril i els cartells infantils fins al 20 de maig

L'Ajuntament de PremiÓ de Mar convoca el concurs dels cartells per anunciar la Festa Major 2020.

En el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys i cada concursant podrÓ presentar un mÓxim de dues obres que han de ser originals i inŔdites i que es poden elaborar en qualsevol estil o tŔcnica que permeti la fotoreproducciˇ i la impressiˇ en quadricromia.

El cartell ha d'incorporar el logotip del Municipi, el logotip oficial de l'Ajuntament que fa referŔncia a la festa Major de pirates i premianencs (sol i lluna), la llegenda "Festa Major de PremiÓ de Mar 2020", i les dates 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol.

El guanyador/a del concurs podrÓ presentar una proposta de les samarretes de pirata i premianenc la qual se sotmetrÓ a l'adaptaciˇ tŔcnica d'un professional.

╔s important recordar que l'eix temÓtic de la Festa Major sˇn pirates i premianencs. Els pirates sˇn barbarescos i, per tant, es descartaran tots els cartells que facin alĚlusiˇ a elements de pirates caribenys

S'atorgarÓ un ˙nic premi de 500 €, bruts, per al cartell guanyador. El jurat podrÓ declarar el premi desert si ho estima oport˙.

Els originals s'hauran de lliurar al Centre CÝvic. La data final per a la presentaciˇ de propostes serÓ el dia 15 d'abril de 2020, a les 21 h.

Concurs infantil

De la mateixa manera, l'Ajuntament convoca tambÚ el concurs del cartell infantil per anunciar la Festa Major, obert a tots els nens i nenes de PremiÓ de Mar d'entre 8 i 12 anys. Les obres presentades han de ser originals i inŔdites, a color i elaborades amb qualsevol tŔcnica manual.

Com en el cas anterior, el cartell ha d'incorporar la llegenda "Festa Major de PremiÓ de Mar 2020", i les dates 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol i es descartaran tots els cartells que facin alĚlusiˇ a elements de pirates caribenys.

Els originals s'hauran de lliurar al Centre CÝvic i la data final per a la presentaciˇ de propostes serÓ el dia 20 de maig, a les 21 h.

El premi serÓ una samarreta de Festa Major, un barret o turbant, un got i un conte.

Els cartells guanyadors es donaran a conŔixer en l'acte de presentaciˇ de la Festa Major 2020.

Recordem que la Festa Major tindrÓ lloc els dies 7, 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol. El desembarcament es farÓ el dimecres 8 de juliol.

Bases cartell de la Festa Major 2020

Bases cartell infantil de la Festa Major 2020

^