Accions en el marc del projecte Educació360
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 FEBRER 2020

L'Ajuntament de Premià de Mar està treballant per incrementar activitat formativa en horaris de menjador a les cinc escoles públiques de primària de la ciutat. Aquesta iniciativa es duu a terme en sintonia amb els objectius traçats a l'aliança Educació360, que entén l'educació com un procés global, més enllà de les hores lectives.

Actualment, el consistori està cofinançant, juntament amb la Diputació de Barcelona, una activitat de teatre proposada per l'escola La Lió, en col·laboració amb el Patronat Teatre. Així mateix, també s'ofereix una activitat de programació informàtica amb el centre premianenc Codelearn a l'escola Sant Cristòfol.

El compromís de l'Ajuntament és aconseguir que les cinc escoles públiques comptin amb activitat dins de l'hora del menjador abans d'acabar l'any 2020. En aquest sentit, també s'està treballant per ampliar els projectes musicals "Mar de Cordes" i "Mar de Vents" que ja es realitzen a les escoles Montserrat i Sant Cristòfol, portant nous "Mars" (guitarra i percussió) en horari de menjador a dues escoles més.

De la mateixa manera, està previst endegar un diari digital autogestionat per l'alumnat i tutelat per professionals de periodisme, en el qual es treballarà en xarxa amb altres iniciatives de comunicació de centres educatius d'arreu de Catalunya.

Cal recordar que el projecte Educació 360 l'impulsen la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i el Moviment de Renovació Pedagògica de Catalunya. L'Ajuntament s'hi va adherir l'any passat.

^