Bases per a instal·lar parades de la Fira de Sant Jordi
Les sol·licituds s'han de presentar del 2 al 31 de març
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 FEBRER 2020

L'Ajuntament ha publicat les bases reguladores per a l'atorgament d'autoritzacions per a la ubicació de parades en la fira de Sant Jordi.

L'objectiu de les bases és regular els criteris generals d'assignació i d'atorgament de les autoritzacions per a instal·lar parades, així com el seu funcionament.

L'horari de la fira serà des de les 10 fins a les 20 hores del 23 d'abril. Els titulars de les autoritzacions hauran de ser presents a l'espai reservat per a la fira a les 8 h perquè els sigui assignat l'espai de domini públic i per preparar-la. Si algun dels titulars no s'ha presentat com a màxim a les 8.30 h, l'Ajuntament disposarà lliurament de l'espai.

La fira s'ubicarà a la plaça de l'Ajuntament i als carrers de la Plaça, de Francesc Moragas i de Sant Antoni, tot i que l'Ajuntament podrà modificar en qualsevol moment l'espai de la fira. En cap cas es donarà permís fora de l'espai designat per la fira, amb excepció dels establiments comercials de la vila que habitualment venguin llibres o flors que, durant aquest dia, podran posar una parada de venda enfront del seu establiment, en un espai designat pels tècnics municipals.

Només podran participar en la fira persones, empreses, entitats i associacions, amb activitat a Premià de Mar que siguin llibreries, autors de llibres i editorials, floristeries, botigues de regals, empreses dedicades a la venda de llibres o flors, entitats sense ànim de lucre inscrites al registre d'entitats municipals de Premià de Mar i que posin a la venda llibres o roses, escoles i instituts de la vila, o parades informatives.

Les sol·licituds per a participar en la Fira de Sant Jordi es poden presentar telemàticament des del web municipal. El termini de presentació de sol·licituds serà del 2 fins el 31 de març, ambdós inclosos.

Podeu consultar les bases completes seguint l'enllaç.

^