En marxa l'Ajuntament Jove 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 FEBRER 2020

Ahir es va fer a l'Espai l'Amistat el plenari de l'Ajuntament jove 2020. En l'acte, en el qual van participar els alumnes de 4t d'ESO de les escoles de la vila, es van presentar els tres projectes que han preparat els estudiants voluntaris i que es podran votar per via telemàtica fins al pròxim 4 de març, inclòs.

Els projectes, presentats en format vídeo, són It's okay to be not okay!, sobre la salut mental, que proposa fer un experiment social amb xerrades als instituts sobre aquesta temàtica i un festival de denúncia; No te n'has adonat?, sobre l'assetjament i la discriminació, que proposa fer un curtmetratge i un festival de denúncia, i Afectats pel sistema educatiu, i tu, com et sents?, sobre els malestars que genera el sistema educatiu, i que proposa fer un experiment social.

Els vídeos dels respectius projectes es poden veure i votar seguint l'enllaç. La participació està oberta a totes les persones empadronades a Premià de Mar. Les votacions decidiran el projecte que es durà a terme.

El projecte guanyador serà desenvolupat al llarg del curs escolar pels mateixos alumnes voluntaris que han preparat els vídeos que es van projectar ahir, i que es trobaran a la masia de Can Salamó.

L'Ajuntament Jove és un projecte de treball que busca la implicació i participació dels joves de Premià de Mar per a l'aprenentatge en valors, i que permet l'expressió de les seves necessitats i expectatives.

^