Programa d'activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones
La setmana vinent, la façana de l'Ajuntament estarà il·luminada de color lila
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 FEBRER 2020

Diumenge vinent, dia 8 de març, es commemora el Dia de les Dones. L'Ajuntament se suma a aquesta commemoració amb un programa d'activitats que s'estendrà fins al 26 de març.

Com a novetats destacades, enguany s'ha organitzat per primer cop un concurs per escollir el cartell del Dia Internacional de les Dones, i es posarà en marxa un cinefòrum centrat en la matèria de la Igualtat en el qual, de forma mensual i gratuïta, es projectaran pel·lícules a l'Espai l'Amistat. La primera projecció es farà el dijous 26 de març.

El lliurament del premi del concurs del cartell es farà el divendres 6 de març en un acte a l'Escola Municipal de Música, que comptarà amb una conferència sobre les bruixes de les llegendes del Maresme, i una actuació a càrrec dels alumnes de l'escola. Cal recordar que el guanyador del concurs ha estat el dissenyador gràfic Antonio Martínez Ballesteros.

D'altra banda, el programa presenta també un teatre fòrum dins del programa Joves en Acció a Can Salamó, el 6 de març, i el Sopar de dones, que es farà a l'Espai l'Amistat el 7 de març.

El diumenge 8, Dia Internacional de les Dones, es farà l'acte institucional amb la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament. Precisament, aquell dia s'han programat menys activitats per respectar el dret de la ciutadania a assistir a les diferents concentracions convocades.

Finalment, el 22 de març els Diumenges en família portaran l'activitat El poblat de la igualtat a la Gran Via de Lluís Companys, i la carpa amb informació sobre el SIAD s'instal·larà de forma itinerant a diversos indrets de la vila.

Programació especial a Ràdio Premià de Mar i actes al Museu i a la Biblioteca

També amb motiu del Dia Internacional de les Dones, del 2 al 6 de març Ràdio Premià de Mar ha previst una programació especial amb entrevistes en clau de gènere a persones rellevants del municipi al programa Tot d'Una.

Per la seva part, el Museu de l'Estampació ha preparat un taller de dibuix per a adults, a càrrec de l'artista Rosa Agenjo, visites comentades i una conferència titulada "Dona: espart, cotó i seda" el dissabte 21. Prèviament, el dissabte 14 de març, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras farà un conta contes en clau de gènere.

Il·luminació de la façana de l'Ajuntament

A banda d'aquest programa d'actes, i també amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, de l'1 al 8 de març, ambdós inclosos, la façana de l'Ajuntament estarà il·luminada de color lila des de les 20 fins a les 24 h.

Programa d'actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones a Premià de Mar

Programa d'actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones a Premià de Mar

Fitxer: AAFF_programa_actes_dia_dona_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 473,96 kB

Manifest de les entitats municipalistes pel Dia Internacional de les Dones 2020

Manifest de les entitats municipalistes pel Dia Internacional de les Dones 2020

Fitxer: Manifest_Dia_Internacional_de_les_Dones.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 514,55 kB

^