Comencen les obres a la carretera de Premià de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 MARÇ 2020

Aquesta setmana començaran les obres de construcció d'una nova rotonda a la carretera de Premià de Dalt, a l'altura del Camí del Mig, i de reurbanització d'aquesta carretera en el tram comprès entre el Camí del Mig i la Gran Via de Lluís Companys. L'objectiu del projecte és reorganitzar la circulació al sector oest de la vila, facilitant l'arribada dels vehicles des del Torrent Malet i pacificant la carretera de Premià de Dalt fins a convertir-la en un carrer més de Premià de Mar.

Els treballs es faran en dues fases. En la primera es construirà un nou vial d'aproximadament 150 metres de llargada que unirà la rotonda amb el Camí del Mig. En aquesta primera etapa no hi haurà afectació al trànsit. La primera fase dels treballs també inclourà la construcció de la rotonda i la reurbanització del tram de Carretera de Premià de Dalt comprès entre aquesta i el Camí del Mig.

En la segona fase, es farà la reurbanització de la carretera de Premià de Dalt des de la nova rotonda i fins a la Gran Via de Lluís Companys. En aquest tram, de 580 metres de llargada, la via passarà a ser de direcció única en sentit mar. A partir de les obres, s'ampliaran algunes voreres i es crearan noves places d'aparcament, arribant a més d'un centenar, entre la carretera, el descampat que hi ha entre la carretera i el Camí del Mig i aquesta mateixa via. Aquestes places d'aparcament es crearan de forma alternativa a esquerra i dreta de la carretera, de manera que obliguin als vehicles a mantenir una velocitat reduïda. El termini total d'execució de les obres és d'11 mesos.

Dibuix de la rotonda i del nou vial a la carretera de Premià de Dalt

^