Formació per a entitats: eines de gestió en línia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 MARÇ 2020

L'Ajuntament organitza pel present mes de març una formació sobre eines de gestió en línia i treball en xarxa adreçada a les entitats de la vila.

El curs té per objectiu conèixer les característiques i avantatges del treball en xarxa, així com les eines i aplicacions existents per al treball col·laboratiu. Així, es parlarà dels avantatges i desavantatges de l'ús de les TIC en el treball en xarxa i com es poden aplicar les TIC en matèria de treball col·laboratiu. També s'explicarà el funcionament d'eines de comunicació com ara les de l'entorn Google, els canals de Telegram o Hangouts; eines per treballar en grup com Google Drive; per fer infografies o cartells online, com Canva, etc. Durant la formació es treballarà sobre aplicacions al núvol i es faran exercicis pràctics.

La formació tindrà lloc el dia 14 de març, de 10 a 14 h, a la Biblioteca Martí Rosselló (carretera de Vilassar de Dalt, 100).

Les entitats interessades poden fer les inscripcions fins al dia 13 de març escrivint a l'adreça electrònica cultura@premiademar.cat. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 752 99 90.

Pròximament, s'organitzaran altres formacions per a entitats com ara una de comunicació 2.0, o sobre qüestions de gènere.

^