X
Informació sobre el coronavirus
Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 MARÇ 2020

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) és un servei de titularitat municipal adreçat a totes les dones del municipi, en especial a aquelles que es troben en situació de violència masclista i les seves filles i fills. El servei garanteix l'accés de les dones a informació i assessorament en els àmbits laboral, social, personal, familiar o de recursos públics, entre d'altres, i presta especial atenció a la detecció de la violència masclista.

El SIAD ofereix:

  • Servei de Primera Acollida. Un espai de suport i acompanyament en el qual es dona una primera orientació personalitzada i, si és necessari, es fa seguiment i derivació a altres serveis
  • Assessoria jurídica. Un servei presencial i gratuït d'assessorament jurídic que orienta les dones sobre assumptes jurídics al voltant de separacions, custòdies d'infants, incompliments de pensions i règims de visites, violència masclista, etc.
  • Suport psicològic. Servei presencial i gratuït d'atenció psicològica per orientar i assessorar les dones que ho necessitin i, de manera especial, les que passen per situacions de violència.

Des de la regidoria d'Igualtat també es realitzen accions per promoure l'equitat de gènere i el dret a la diversitat de gènere i sexual i s'organitzen activitats de foment de la participació o la salut de les dones.

De la mateixa manera, s'ofereix assessorament a entitats ciutadanes que vulguin promoure l'equitat de gènere i es realitzem accions formatives contra la violència masclista.

Per contactar amb el SIAD es pot trucar al telèfon 93 741 74 04 o escriure a igualtat@premiademar.cat.

També es pot anar personalment a la Nau 2 de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII, 2-8. Es pot demanar cita prèvia de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

^