El mercat de Sant Joan ja és un espai cardioprotegit
Amb aquest ja són 13 els desfibril·ladors amb què compta la vila
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 MARÇ 2020

Aquest matí s'ha celebrat al mercat municipal de Sant Joan, un acte amb motiu de la instal·lació d'un nou desfibril·lador portàtil de darrera generació que converteix l'equipament en un espai cardioprotegit.

L'aparell ha arribat gràcies a una iniciativa impulsada per la Fundació Barcelona Salut, l'Ajuntament de Premià de Mar i la Diputació de Barcelona, que compta amb la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”. En l'acte d'aquest matí hi han participat representants d'aquestes entitats, a més de l'alcalde Miquel Àngel Méndez i de la regidora de Salut Pública, Elisenda Busquets.      

Comptant amb el que s'ha instal·lat aquest matí al mercat Municipal de Sant Joan, ja són 13 els desfibril·ladors que hi ha a equipaments municipals de Premià de Mar. Els altres es troben a l'Espai l'Amistat, al nou edifici de Ca l'Escoda, a les dependències de la Policia Local, al Pavelló Municipal d'Esports, al Camp Municipal d'Esports, al Pavelló del Voramar, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Casa Consistorial, a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, i al Centre Cívic. A banda d'aquests, hi ha altres tres aparells mòbils als vehicles de la Policia Local.

El desfibril·lador automàtic és un dispositiu de fàcil utilització que pot ser utilitzat per qualsevol persona, encara que no disposi de coneixements sanitaris específics.

Demostració de funcionament del nou desfibril·lador del Mercat Municipal de Sant Joan

^