Diumenge se celebra la VI Festa Romana
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 MARš 2020

El pròxim diumenge, dia 15 de març, coincidint com sempre amb el diumenge més proper als Idus de Març, Premià de Mar recordarà el seu passat romà amb la celebració de la Festa Romana, una activitat familiar i lúdica que arriba ja a la seva sisena edició, i que tindrà lloc davant del Museu Romà, al carrer d'Enric Granados, 115.

Amb els objectius de difondre entre la ciutadania la cultura romana i l'existència del Museu Romà, i coincidint amb el cinquè aniversari de l'obertura de l'equipament, la Festa Romana inclourà els ingredients habituals en aquest esdeveniment ja consolidat en el calendari d'actes premianenc. Així els visitants trobaran una exhibició de legionaris romans executant formacions i desfilades; demostracions d'agrimensura, una tècnica topogràfica utilitzada durant l’àpoca romana, i tallers diversos. Mentre duri l'activitat, el Museu Romà celebrarà jornada de portes obertes.  

La VI Festa Romana es farà diumenge d'11 a 15 h.

Visites guiades al Museu Romà

A banda de la celebració de la Festa Romana, cal recordar que, un cop finalitzada la primera fase de les obres d'ampliació i museïtzació de l'espai, s'han reprès les visites guiades al Museu Romà. Les visites es fan els diumenges, a les 12 h, però també entre setmana per a escoles i altres col·lectius. S'ha de fer reserva prèvia. Per obtenir-ne més informació i fer les reserves per a les visites, cal enviar un correu electrònic a l'adreça museuroma@premiademar.cat

VI Festa Romana

^