X
Informació sobre el coronavirus
L'Ajuntament s'adhereix al servei de formació digital per a emprenedors Digiemprèn
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 MARÇ 2020

L'Ajuntament s'ha adherit al servei Digiemprèn, un web de formació digital, impulsat per la Diputació de Barcelona, que ofereix formació gratuïta en línia de temes relacionats amb el comerç digital.

El web està adreçat a comerciants o serveis que disposen d'un comerç físic i es plantegen obrir-ne un de digital, o bé a dissenyadors o productors d'articles de consum interessats a disposar d'un canal de venda online. En aquest sentit, la plataforma té com a objectiu facilitar a aquests emprenedors eines i recursos per desenvolupar els seus projectes.

A Digiemprèn, a més dels materials que ofereixen els cursos tradicionals, els usuaris disposen de vídeos, lectures i fòrums mitjançant els quals poden interactuar amb professors i altres alumnes amb qui intercanviar dubtes i opinions.

Des del web s'accedeix a diversos cursos distribuïts en cinc àrees anomenades Compara i actua, Comunica i utilitza XXSS, Crea/Idea, Cuida la imatge del producte, i Sobre la marca i la teva web. De cada curs se'n pot llegir la descripció, el programa i el perfil del professor o professora. Al final del curs s'atorga un certificat. L'aplicació ofereix també miniguies de comerç en línia i també dona la possibilitat de proposar temes per crear nous cursos o miniguies.

Digiemprèn

^