Es posa en marxa una iniciativa perquŔ els comeršos adherits puguin vendre a domicili
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 MARă 2020

Els Comeršos Associats de PremiÓ de Mar (CAP) promocionen una proposta de venda a domicili que s'estÓ posant en marxa i en la qual participen ara per ara associacions de comeršos de 9 poblacions catalanes i de 3 barris barcelonins. 

A travÚs del portal adomicili.slowshopping.cat els clients poden consultar quins comeršos de cada localitat o barri s'han adherit ara per ara a la iniciativa. Fins al moment hi ha 11 comeršos premianencs que ja han publicat les seves dades i la manera, mitjanšant telŔfon o correu electr˛nics, amb la qual els clients poden posar-se en contacte amb ells i fer les seves comandes. Entre els comeršos premianencs que ja s'han unit al portal n'hi ha de tant diversos com una peixateria, un botiga de menjar per a animals o una de decoraciˇ i tŔxtil per a la llar, entre d'altres. El sistema de lliurament dels productes comprats ja depŔn de cada establiment.

A banda de poder explicar de quin tipus de botiga es tracta i de les dades de contacte, el web ofereix la possibilitat de penjar fotografies, especificar si en l'actualitat la botiga es troba o no oberta al p˙blic o el sistema de lliurament a domicili de les compres realitzades.      

Qualsevol comerš que ho desitgi, tingui ara mateix les seves portes obertes no, i formin part o no dels CAP, poden adherir-se gratu´tament a la iniciativa posant-se en contacte amb aquesta entitat a travÚs de l'adreša electr˛nica cappremia@yahoo.es          

^