L'Ajuntament facilita els tràmits en línia amb un nou sistema d'accés
Per donar-se d'alta només és necessari el número de  DNI o NIF, la data de naixement i el codi de barres de la targeta del CatSalut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 MARÇ 2020

A partir d'ara, quan la ciutadania hagi de realitzar una gestió telemàtica amb l'Ajuntament ho pot fer sense necessitat de disposar del certificat digital. Aquestes gestions es poden dur a terme mitjançant l'idCAT Mòbil. El sistema, que és gratuït, permet identificar-se i signar des del telèfon mòbil, tauleta o ordinador sense necessitat de recordar cap contrasenya i sense instal·lar cap programari específic.

Es tracta d'un nou sistema d'identificació i signatura electròniques a través de dispositius mòbils que el Consorci AOC, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, ofereix a la ciutadania i que es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions i ens públics de Catalunya.

Per donar-se d'alta, el sistema demana primer que l'usuari o usuària introdueixi el número del DNI o NIF, la data de naixement i el codi de barres de la targeta del CatSalut. Un cop fet aquest tràmit, ja es pot accedir a fer les gestions en línia només amb el número del DNI/NIF i el número del telèfon mòbil.

^