L'Ajuntament destina 678.647 € a ajuts per a famílies, comerços i pimes afectats per la crisi de la COVID-19
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 ABRIL 2020

 El ple aprova una modificació pressupostària de 286.677 €  per a ajuts al sector comercial i empresarial  

 El ple municipal celebrat ahir en sessió telemàtica va donar llum verda a una modificació pressupostària destinada a donar suport als comerços, autònoms i petites i mitjanes empreses de la vila que s'han vist afectats per la crisi del coronavirus. 

 La modificació ascendeix a 286.677 € i es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals (JxCAT-PDeCAT,ERC-JxP-AM, CP-AMUNT, PSC-UxP-CP, C's, i PECP). A aquesta quantitat cal afegir-hi 391.970 € que es van aprovar fa uns dies per Decret d'alcaldia per poder atendre les necessitats de les famílies afectades per la crisi. 

 En total es destinen 678.647 € en ajudes per a tothom que s'hagi pogut veure afectat per la crisi, tant en l'àmbit professional com la ciutadania en general.  

L'entrada en vigor de la declaració de l'Estat d'alarma pel coronavirus ha afectat molt directament al comerç, als autònoms i a les petites i mitjanes empreses que s'han vist amb l'obligació d'aturar la seva activitat durant un temps encara incert. Com a conseqüència, moltes famílies han vist afectada l'economia del seu dia a dia. Amb aquests ajuts l'Ajuntament fa un pas endavant per ajudar a pal·liar la crisi ocasionada i complementa els que han anunciat altres administracions com ara la Generalitat, l'Estat o la Unió Europea .

 Telèfons d'atenció a la ciutadania: 

Oficina d'Atenció al ciutadà: 93 741 74 00 (de 8 a 20 h)

Serveis Socials: 93 741 74 04 

Policia Local: 93 741 74 22

Salut respon: 061 

Correu electrònic: info@premiademar.cat 

Servei d'assistència per a tramitació electrònica OAC360º  

^