L'Ajuntament decreta que els comerços tanquin a les 20 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 ABRIL 2020

L'Ajuntament ha publicat un nou decret en el qual, en el marc de les mesures de protecció de la salut i la seguretat de la població que ha anat prenent davant la crisi per la COVID-19, es determina que fins al cessament de la declaració d'estat d'alarma, els establiments comercials que es mantenen oberts per estar autoritzats tanquin a les 20 h. Aquesta mesura no afecta a les farmàcies.

Aquesta mesura es va consensuar en una reunió amb les associacions de comerciants de la vila, i s'ha pres amb l'objectiu de facilitar el compliment de les mesures contemplades en el decret d'alarma emès pel govern de l'estat el 14 de març i pel protocol d'actuació d'emergències PROCICAT, Cal recordar que, entre aquestes mesures, es contempla la limitació del trànsit viari i de vianants únicament per atendre necessitats bàsiques.

D'altra banda, i com ja contemplava l'anterior decret emès el 24 de març, aquesta nova limitació busca optimitzar els recursos policials disponibles i prioritzar la seva tasca de control en horari diürn, així com evitar la presència de persones al carrer i la mobilitat no essencial de vehicles.

^