Els fills de l'emperador Xiao Ling: nova història en format digital dins del projecte Cap nen/a sense conte
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 ABRIL 2020

Ja està a punt en format digital Els fills de l'emperador Xiao Ling. Es tracta del 6è conte del projecte literari Cap nen/a sense conte, en el qual participa l'Ajuntament de Premià de Mar des de l'any 2018 a través d'un conveni amb l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS.

El conte, original d'Antoni Argent Ballús i Núria Ramon Díez , presenta el text en català i en anglès i il·lustracions per a pintar. Ara per ara es disposa del conte en format PDF. Un cop s'aixequi l'estat d'alarma s'imprimiran els 20.000 exemplars previstos que es faran arribar als col·laboradors, entre ells 600 a l' Ajuntament de Premià de Mar, escoles i hospitals, entre d'altres.

El projecte “Cap nen/a sense conte” va néixer el curs 2013-14 a iniciativa de dos professors de secundària del Vallès Oriental amb l'objectiu de fomentar la lectura i l'hàbit lector dels petits, així com la seva creativitat. Els textos veuen la llum mitjançant l'autoedició i tracten temes com la importància d'educar en la diferència, el treball en equip, o la cultura de l'esforç, entre d'altres. Els contes no es posen a la venda i es financen mitjançant les aportacions d'institucions i empreses.

Els fills de l´emperador Xiao Ling

Els fills de l'emperador Xiao Ling, d'Antoni Argent Ballús i Núria Ramon Díez

Fitxer: Els_fills_de_l_emperador_Xiao_Ling.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4,27 MB

Els fills de l'emperador Xiao Ling, d'Antoni Argent Ballús i Núria Ramon Díez

^