L'Ajuntament se suma a la campanya Ara et toca a tu: grÓcies de suport al comerš de proximitat
DemÓ dijous reobre el mercat ambulant dels dijous
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 ABRIL 2020

L'Ajuntament s'ha afegit a la campanya Ara et toca a tu: grÓcies que ha posat en marxa la Diputaciˇ de Barcelona per donar visibilitat el comerš alimentari de proximitat i els mercats municipals i setmanals, i agrair-los la tasca fonamental que estan duent a terme en aquesta crisi, conseqŘŔncia de la pandŔmia de la COVID-19.

La campanya vol destacar la importÓncia d'aquest comerš de proximitat a l'hora d'abastir la ciutadania de productes de primera necessitat en aquests dies difÝcils, a mÚs de donar vida i color als carrers de la vila quan es troben majoritÓriament buits a conseqŘŔncia del confinament.

Mitjanšant els materials que s'aniran difonent, la campanya Ara et toca a tu: grÓcies pretÚn sensibilitzar a la ciutadania de la importÓncia del consum en el comerš de proximitat i recolzar l'impuls de l'activitat econ˛mica local.

Reobre el mercat ambulant dels dijous

D'altra banda, demÓ dijous, dia 30 d'abril, es reobrirÓ el mercat setmanal  ambulant que habitualment se situa a la Riera de PremiÓ. En una primera fase nomÚs hi haurÓ parades d'alimentaciˇ. El mercat estarÓ ubicat a la plaša de can Boter, entre la Gran Via de LluÝs Companys, la Riera de PremiÓ i el carrer de MilÓ i Fontanals.

Cal ressaltar que el mercat observarÓ les mÓximes garanties d'higiene i seguretat; amb tot, es recomana l'˙s de mascaretes i guants i mantenir la distÓncia de seguretat d'1,5 metres.

D'altra banda, amb motiu de la celebraciˇ del mercat s'hauran de retirar els vehicles que es trobin estacionats a la Riera de PremiÓ entre els carrers de Jacint Verdaguer/MilÓ i Fontanals i NarcÝs Monturiol/Enric Granados.

Ara et toca a tu (3)

^