Comunicat de l'Ajuntament i de totes les associacions de comerciants
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 MAIG 2020

En relaciˇ amb la informaciˇ que ahir dilluns va emetre la cadena de televisiˇ Tele 5 sobre l'obertura dels comeršos de PremiÓ de Mar, l’Ajuntament i totes les associacions de comerciants de la vila, Comeršos Associats de PremiÓ; Associaciˇ de venedors del Mercat de Sant Joan PremiÓ de Mar; Associaciˇ de Ve´ns i Establiments del Casc Antic; Eix Comercial PremiÓ; i Asociaciˇn de Comerciantes y Emprendedores, volen aclarir el segŘent:

  • L'Ajuntament i les associacions de comerciants lamenten profundament la manipulaciˇ de la informaciˇ emesa per aquest mitjÓ, ja que no es correspon a la realitat i perjudica un dels sectors mÚs afectats per la crisi com ho Ús el comerš local.
  • Els comeršos que estan oberts sˇn aquells que poden fer-ho en la fase 0, en la qual es troba l'Órea a la qual pertany el municipi de PremiÓ de Mar. Els comeršos que han pogut obrir al p˙blic ho fan seguint totes les mesures establertes, com ara la cita prŔvia i tots els protocols d'higiene i de seguretat.
  • El fet que puguin obrir els comeršos de menys de 400 m2 es considera positiu per a la reactivaciˇ d'aquest sector, fortament tocat per la crisi de la COVID-19, sempre que puguin aplicar totes les mesures.
  • L'Ajuntament i les associacions de comerciants treballen conjuntament per afrontar de manera coordinada i amb les mÓximes garanties tant per als comerciants com per als clients la fase actual i les posteriors.
  • L'Ajuntament s'ha compromŔs a donar el mÓxim suport als comeršos i ha adquirit pantalles protectores, guants i gel hidroalcoh˛lic per a tots els establiments. Aquest material ja s'ha comprat i s'estÓ a l'espera de rebre'l per fer-ne el repartiment.
  • D'acord amb les associacions de comerciants, s'estÓ organitzant una formaciˇ orientada als comerciants, centrada en les mesures de neteja que cal aplicar als establiments.
  • Alhora, s'estan repartint cartells informatius a tots els comeršos sobre les mesures que cal complir i s'estÓ treballant en una campanya de suport al comerš. 
^