Fins a l'1 de juny es poden lliurar originals pel concurs de cartells de la Festa Major 2020
Els originals s'hauran d'enviar a l'adreša electr˛nica festamajor@premiademar.cat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 MAIG 2020

El pr˛xim dia 1 de juny Ús la data lÝmit pel lliurament d'originals dels concursos d'adults i infantil de cartells de la Festa Major 2020. El nou termini pel lliurament d'originals arriba desprÚs que les circumstÓncies de la crisi de la COVID-19 deixÚs sense efecte l'anterior convocat˛ria. La mateixa situaciˇ demana que els originals s'envi´n a l'adreša festamajor@premiademar.cat.

Pel que fa a la categoria adulta, en el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys i cada concursant podrÓ presentar un mÓxim de dues obres.

El cartell ha d'incorporar el logotip del Municipi, el logotip oficial de l'Ajuntament que fa referŔncia a la festa Major de pirates i premianencs (sol i lluna), la llegenda "Festa Major de PremiÓ de Mar 2020".

╔s important recordar que l'eix temÓtic de la Festa Major sˇn pirates i premianencs. Els pirates sˇn barbarescos i, per tant, es descartaran tots els cartells que facin alĚlusiˇ a elements de pirates caribenys.

S'atorgarÓ un ˙nic premi de 500 €, bruts, per al cartell guanyador. El jurat podrÓ declarar el premi desert si ho estima oport˙.

Concurs infantil

De la mateixa manera, l'Ajuntament convoca tambÚ el concurs del cartell infantil per anunciar la Festa Major, obert a tots els nens i nenes de PremiÓ de Mar d'entre 8 i 12 anys.

Com en el cas anterior, el cartell ha d'incorporar la llegenda "Festa Major de PremiÓ de Mar 2020" i es descartaran tots els cartells que facin alĚlusiˇ a elements de pirates caribenys.

El premi serÓ una samarreta de Festa Major, un barret o turbant, un got i un conte.

Els cartells guanyadors es donaran a conŔixer abans del dia 7 de juny.

Una Festa Major condicionada per la crisi de la COVID-19

Dissortadament, la situaciˇ creada per la crisi sanitÓria de la COVID-19 obliga que la Festa Major 2020 no pugui reunir les caracterÝstiques habituals. En l'actualitat, l'Ajuntament, la comissiˇ de Festes i les entitats colĚlaboradores estan treballant sobre diverses propostes per dur a terme la Festa. Tan aviat com sigui possible, se'n donaran a conŔixer els detalls.

Bases del Concurs del Cartell de la Festa Major 2020
Bases del Concurs Infantil de Cartells de la Festa Major 2020

^