L'equip de Govern crearà un Grup Assessor específic en relació amb la COVID-19
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 MAIG 2020

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Premià de Mar ha anunciat la creació d'un grup Assessor específic en relació amb la COVID-19, atenent la proposta feta pel grup municipal de Ciutadans. Així, aquest grup estarà format per regidors de Cs, PSC-UxP-CP -formació que ja està treballant en col·laboració amb l'equip de Govern en diferents iniciatives- i representants dels sectors social, econòmic, cultural i sanitari. Les propostes sorgides d'aquest grup es consensuaran amb la totalitat de partits polítics amb representació al Consistori. La idea és aprofitar l'experiència de tots aquests col·lectius durant els prop de dos mesos de confinament, per fer propostes per reconstruir i enfortir tant l'espai públic i social com l'activitat econòmica.

Fins al moment ja s'han generat diferents fòrums específics per atendre noves necessitats sorgides arran de la pandèmia, com ara la Taula de Comerç, però la idea d'aquest nou grup assessor és ser completament transversal, per tal de generar sinergies entre sectors i compartir idees, propostes i plans d'acció conjunts. A més, aquest nou òrgan serà l'encarregat de fer el seguiment de totes les accions que es posin en marxa, per poder mesurar la seva efectivitat.

L'alcalde, Miquel Àngel Méndez, ha agraït l'esperit propositiu del grup municipal de Ciutadans, que dies enrere havia manifestat a través el seu portaveu, Josep Maria Cano, que cal “el màxim de consens i col·laboració entre partits i apostar pel treballl en equip”, així com la predisposició del Partit dels Socialistes de Catalunya de Premià de Mar per seguir sumant.

^