L'Ajuntament decreta mesures de transició cap a la nova normalitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 MAIG 2020

L'Ajuntament ha emès un decret que estableix la supressió d'algunes de les mesures extraordinàries que s'havien establert durant l'estat d'alarma conseqüència de la crisi de la COVID-19.

En concret, el nou decret restableix el pagament a les zones blaves i verdes de la vila a partir de dilluns vinent, dia 1 de juny. En aquest sentit, es decreta desprecintar totes les màquines expenedores que es troben ubicades a la via pública de Premià de Mar. Cal recordar que el pagament de les zones blaves i verdes havia estat congelat mitjançant una resolució d'alcaldia amb data del 16 de març passat.

Horaris comercials i de terrasses

El mateix decret elimina les restriccions que s'havien establert en l'horari de tancament dels establiments comercials, i estableix l'horari de tancament de les terrasses d'activitats de restauració que tenen el funcionament autoritzat amb motiu de l'entrada de la vila en la fase 1 de la desescalada, dilluns passat. Així, l'horari de tancament serà a les 23 h de diumenges a dijous i a les 0 h els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

^