Nous canvis al mercat no sedentari dels dijous
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 JUNY 2020

El mercat no sedentari que tradicionalment s'instal·la a la Riera de Premià incrementarà el nombre de parades a partir del pròxim dijous dia 4 de juny.

En aquest sentit, i tal com s'ha anat fent les darreres setmanes, les parades d'alimentació s'instal·laran a la plaça de Can Boter. Pel que fa a la resta, només se n'instal·larà el 50 % de les habituals, per tant es farà rotació de manera que totes les parades hi siguin 2 cops al mes, excepte les d'alimentació que hi seran cada setmana. Les parades estaran ubicades a la Riera de Premià, entre el costat de muntanya del carrer d'Enric Granados, que es mantindrà obert al trànsit, i fins al Camí del Mig. Totes les parades es col·locaran a la vorera est (costat Mataró).

Pel que fa a l'aparcament, s'ha tornat a senyalitzar la Riera en el tram que ocupa el marcat, tal com es feia abans de l'estat d'alarma. La Riera estarà tallada al trànsit els dijous de 6 a 16 h, mentre que l'horari de funcionament del mercat serà de 8.30 a 13.30 h.    

El mercat no sedentari es va recuperar després del confinament amb les primeres parades d'alimentació el dijous 30 d'abril. Al mercat s'observen les màximes garanties d'higiene i seguretat. Cal recordar que s'han d'evitar les aglomeracions de persones i que és obligatori l'ús de mascaretes als espais a l'aire lliure o espais tancats d'ús públic o oberts al públic, si no es pot mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre les persones.

^