S'obren les inscripcions pels casals municipals d'estiu
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 JUNY 2020

Premià de Mar tindrà enguany dues modalitats de casal municipal d'estiu. Així, del 29 de juny al 31 de juliol a l'escola Sant Cristòfol del carrer Núria se'n farà un de centrat en aspectes del lleure i l'expressió, mentre que a l'escola Montserrat se'n farà un d'esportiu. Del 3 d'agost al 10 de setembre els dos casals es fusionen en un de sol, lúdic i esportiu, que es farà a l'escola Montserrat. Els casals estan adreçats a infants i joves des de P3 fins a 2n d'ESO.

En els casals els nens i les nenes s'aplegaran en grups de 10 infants i joves coordinats per un monitor o monitora, amb els quals faran jocs, representacions, esports, cançons, balls i danses, teatre o treballs manuals, entre altres activitats pensades per edats i sempre adaptades a la situació excepcional provocada per la crisi de la COVID-19.

Els casals proposaran cada setmana un centre d'interès que implicarà la resolució de reptes, espais de reflexió, sortides per l'entorn més proper, o intercanvis virtuals amb altres Casals, entre d'altres.

Horaris i quotes

Els casals tindran horari de matí, de 9 a 13 h, i servei de menjador, de 13 a 16 h. El preu és de 50 € per setmana. En cas de contractar el servei de menjador s'ha d'afegir un cost de 47 € més per setmana.

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció de la COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Més informació i formulari d'inscripció seguint l'enllaç

Cartell Casals MUnicipals d'Estiu 2020

^